Our first half of our trip

Our Second half of the trip

Monday, August 2, 2010

En daar zijn we weer in internetland!

Het is even geleden, we hebben een auto voor een week gehuurd en zijn daarmee door Nova Scotia en Prince Edward Island gereden. We hebben nu helaas niet al teveel tijd omdat we de auto zo terug moeten brengen en daarna aan de weg naar Boston willen staan, dus foto's volgen wat later.
Wel heel veel moois gezien: de Cabot Trail (Cape Breton National Parc) was echt schitterend maar helaas vooral veel weg gezien. Wel ook ons eerste eland :)
Omdat het lobster season is hier dat ook maar geprobeerd; veel werk voor een klein hapje maar wel lekker! Ook een Tibetaans klooster bezocht in de middle of nowhere, waar een zeearend besloot op enkele meters afstand van ons te vliegen; gaaf gezicht.
Het gaf veel vrijheid zo'n auto; werd wel een grote rotzooi binnen maar al je spullen bleven droog als het regende.
Na de Cabot trail besloten het rondje niet af te maken en met de ferry overgestoken naar PEI; daar een drive-in bioscoop bezocht; ook wel een leuke ervaring, met het geluid uit de radio. Inception is ook echt een goede film, hadden we niet verwacht.
Daarna de 13 kilometer lange brug naar New Brunswick overgestoken en Fundy National Parc bezocht; ook al erg mooi!
Gisteravond zijn we aangekomen in fredericton, weer in het hostel geslapen en vandaag gaan we kijken hoe het er hier bij de grens aan toe gaat. Volgens internet hebben wij brave nederlanders geen visum nodig, dus ben benieuwd. Boston is ons doel nu en vandaaruit de bus naar New York, waar we bij Michel en Annemieke terecht kunnen (familie van Rinske). Dus jeej iedere week een nieuw avontuur!
Sorry dat het zo kort en snel is, er volgt snel meer!
Veel liefs,
R & B

No comments:

Post a Comment