There was an error in this gadget

Our first half of our trip

Our Second half of the trip

Sunday, July 18, 2010

(Un)lucky at Sea Shack :S

Van Canada


Ok we zijn nu 18-7 in the Sea Shack, met een supermooi uitzicht. Ons tentje kijkt direct uit op zee of strand zoals je wilt. Helaas nog niet veel foto`s aangezien internet erg traag is hier, maar geloof me het is echt heel mooi! We zouden vandaag nog een canyon gaan bezoeken en daar dan via de watervallen naar beneden klimmen, maar helaas heeft de gids zijn hand gebroken... dus wordt het een rustig dagje en proberen we het morgen met een collega.

Van Canada


Gisteren zijn we van Tadoussac naar Saint Anne de Monts gereden met een super aardige dude die een auto had en ons wilde vervoeren. Of althans Rinske reed en de jongens sliepen :P Nog lekker gegeten met uitzicht op zee en bergen, er is een jacuzzi en het is lekker weer. Straks op naar Nova Scotia en nieuwe avonturen!
Meer nieuws volgt binnenkort!

Van Canada


Short English summary

We`ve left with a very nice dutch guy to this nice place called the Sea shack, it was quite nice only we had our tent a little bit too close to the festivities, and now we had this idea of going canyoning, only our guide broke his hand :S.

Maybe we will be more lucky tomorrow trying to decide what to do next!
no pictures uploaded since the internet is a bit slow :( keep posted for more info!

2 comments:

 1. He, alweer 4 dagen geleden gepost en nu pas gelezen. De avonturen gaan vast verder want het is nu 22. Wij hebben de nieuwe computer aan de praat. Skypen kan weer. Het blijft leuk om je te lezen. Zijn toch benieuw naar meer foto's.
  Liefs voor beiden
  Pieter

  ReplyDelete
 2. Beste Pieter, als je op canada klikt naast de foto kan je ook de rest van de foto's zien!

  Succes met instellen van nieuwe computer

  Liefs
  Bjarni

  ReplyDelete